Maahanmuuttajien äänestämisaktiivisuus osana kotoutumista - Toivakka, Noora (2025)
Tutkielma tarkastelee kirjallisuuskatsauksen avulla maahanmuuttajien äänestämisaktiivisuutta osana kotoutumiseen liittyvää prosessia. Tutkielman tarkoituksena on selvittää, millaiset tekijät vaikuttavat äänestämisaktiivisuuteen ja miten äänestämisaktiivisuutta voitaisiin tukea kotoutumistoimien avulla.