Työn tuunaaminen aikuissosiaalityössä : "Se vaatii myös aikaa ja voimavaroja" - Kuuskoski, Laura (2025)
Maisterintutkielmani on Job Demands–Resources -teoriaan (Bakker & Demerouti 2017) ja erityisesti työn tuunaamisen käsitteeseen pohjaava laadullinen haastattelu- ja päiväkirjatutkimus, joka tuottaa syvällistä tietoa sosiaalityöntekijöiden kokemuksista ja näkökulmista heidän työhyvinvointinsa kysymyksiin.