”Se on ollut ihan hirveen perusteellista” : muusikoiden kokemuksia musiikkifysioterapiasta - Kulju, Leila (2025)
Muusikoilla on paljon soittoa haittaavia oireita, joiden kuntoutusta ja ennaltaehkäisyä on tutkittu vielä vähän. Tämän pro gradu -tutkielman tarkoituksena oli selvittää muusikoiden kokemuksia musiikkifysioterapiasta.