Kannustinjärjestelmien rakenne, ominaisuudet ja yleisyys: Havaintoja Eurofundin työolotutkimuksesta - Laurila, Joel (2025)
Tämän Pro gradu -tutkielman tavoitteena on tarkastella, mitä vaihtoehtoja yrityksellä on käytössään palkitsemisjärjestelmiä valitessaan ja mitkä yrityksen ja työntekijöiden omi-naisuudet yhdistyvät niiden käytössä.