Musiikinopettajien sosiaalinen työhyvinvointi ja sosiaalinen tuki - Olkinuora, Janne (2025)
Tutkielmassa selvitettiin, millaisia kokemuksia musiikinopettajilla on sosiaalisesta työhyvinvoinnista ja sosiaalisesta tuesta, miten nämä ilmenevät musiikinopettajien työssä ja miten ne osaltaan vaikuttavat musiikinopettajien työhyvinvointiin. Lisäksi tutkielmassa tarkasteltiin, ovatko musiikinopettajien kokemukset sosiaalisesta työhyvinvoinnista ja sosiaalisesta tuesta samankaltaisia verrattuna yleisesti opettajiin kohdistuvaan tutkimukseen.