Hevosavusteisien interventioiden vaikutus nuorten psyykkiseen terveyteen - Oikari, Tiia (2025)
Tämän systemaattisen integroivan kirjallisuuskatsauksen tarkoituksena on tutkia hevosavusteisien interventioiden vaikutusta nuorten psyykkiseen terveyteen. Kirjallisuuskatsauksen tavoitteena on tuottaa uutta tietoa ja lisätä tietämystä hevosavusteisien interventioiden vaikutuksista nuorten psyykkiseen terveyteen. Tässä katsauksessa nuorilla tarkoitetaan 12–18- vuotiaita, koska yleisesti nuorten psyykkisen terveyden ongelmat alkavat murrosiässä.