Ohjelmiston vaikutus trumpetistin motivaatioon big band -ympäristössä - Lipponen, Antti (2024)
Tutkimukseni tarkastelee soitettavan ohjelmiston vaikutusta nuorten trumpetistien motivaatioon big band -ympäristössä itsemääräämisteorian (Self-Determination Theory) viitekehyksessä. Toimintatutki- muksena toteutettava tutkimukseni perustuu kahteen, toisistaan sisällöltään merkittävästi poikkeavaan, samasta kappaleesta tehtyyn big band sovitukseen. Sovitusten tehtävänä on korostaa eri musiikillisia ja teknisiä elementtejä ja täten vaikuttaa trumpetistin kokemukseen soitettavasta materiaalista.