Millainen on varhaiskasvatuksen henkilöstön kokemusten mukaan haasteellinen lapsi varhaiskasvatuksessa - Mäki, Auli (2025)
Kandidaatin opinnäytetyö siitä millainen on varhaiskasvatuksen henkilöstön kokemusten mukaan haasteellinen lapsi varhaiskasvatuksessa.