Aikuisten liikuntataustan yhteys työmuistiin ja kasvojen tulkitsemiseen - Luukinen, Atte; Autti, Aleksi (2025)
Autti, A. & Luukinen, A. 2024. Aikuisten liikuntataustan yhteys työmuistiin ja kasvojen tulkitsemiseen. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 40 sivua.