Peruskoulun, ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen opinto-ohjaajien tärkeimmät yhteistyökumppanit ohjaustyössä - Härmälä, Jesse (2025)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, mitkä olivat opinto-ohjaajien tärkeimmät yhteistyökumppanit peruskoulussa, ammatillisessa koulutuksessa ja lukiokoulutuksessa. Yhteistyökumppaneita kategorisoitiin tarkemmin kodin ja koulun yhteistyö, koulun sisäisen yhteistyön, oppilaitosten välisen yhteistyön, yritys- ja työelämäyhteistyön ja hankkeiden, projektien ja yhdistysten kanssa tehtävän yhteistyön avulla.