Ikääntyneiden yksinäisyys ja sen vaikutukset hyvinvointiin - Pessinen, Heli (2024)
Tämä kirjallisuuskatsaus käsittelee ikääntyneiden yksinäisyyttä. Yksinäisyys on ikääntyneiden keskuudessa yleistä, ja sen voidaan ajatella olevan ilmiö, joka vaikuttaa ikääntyneiden hyvinvointiin monella tapaa niin fyysisesti, psyykkisesti kuin sosiaalisestikin.