Vanhemmilta saadun tuen yhteys 9-13-vuotiaiden lasten fyysiseen aktiivisuuteen - Kiviniemi, Aleksi; Kyösti, Teemu (2025)
Kiviniemi, A. & Kyösti, T. 2025. Vanhemmilta saadun tuen yhteys 9–13-vuotiaiden lasten fyysiseen aktiivisuuteen. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 57 s., 2 liitettä.