Minkälaista palautevuorovaikutusta olemme luomassa? : yliopistossa opiskelevien työharjoittelijoiden kokemuksia palautevuorovaikutuksen rakentamisesta ohjaajan kanssa - Elonen, Maija (2025)
Palautetta on perinteisesti lähestytty annettavana ja vastaanotettavana informaationa, ja vuorovaikutusta on pidetty välineenä tämän tiedon välittämiseen. Vaikka palautetutkimus on mennyt eteenpäin ja vuorovaikutuksen merkitys on tunnistettu paremmin, näkökulma on edelleen läsnä ja pelkästään vuorovaikutukseen keskittyvää palautetutkimusta on vähän. Pyrin tutkielmani avulla vastaamaan lisätutkimuksen tarpeeseen.