”Jos telkkarit kääntyy pystyyn, niin siinähän se olisi” : Ylen eri alustojen sisällöllinen yhteistekeminen - Vaaherkumpu, Aada (2025)
Tässä tutkielmassa tutkitaan Ylen eri alustojen eli somen, verkon ja television yhteistekemistä. Yle kehittää jatkuvasti videosisältöjään, minkä takia niitä on tärkeää myös tutkia. Tutkielmani selvittää, miten Yle voisi tehdä kaikkiin alustoihin sopivia videoita ja millaisia mahdollisuuksia sekä haasteita alustojen yhteistekemiseen liittyy.