Minäpystyvyys ja ohjelmoinnin opiskelu: kartoittava katsaus - Miettinen, Touko (2025)
Tämä tutkimus on kartoittava katsaus, jonka tavoitteena on selvittää, millaista tutkimusta on tehty ohjelmoinnin opiskelusta korkeakoulutasolla, kun tutkimusasetelmana on ollut koe- ja kontrolliryhmäasetelmaan perustuva opetuskokeiluinterventio, jonka tarkoituksena on vaikuttaa opiskelijoiden minäpystyvyyteen. Tutkimus on perusteltu, sillä aiheesta ei ole aiemmin tehty laajempaa kartoittavaa katsausta.