The representations of womanhood and agency in Disney's Aladdin - Puonti, Ella (2025)
Disney on yksi suurimmista lapsille suunnatun sisällön tuottajista, ja sillä on suuri rooli erityisesti monen katsojan lapsuudessa. Disney on osana opettamassa uusia nuoria mieliä, jolloin sen sisältämät representaatiot ovat avainasemassa yhteiskunnassamme. Nykypäivänä elokuvien ja sarjojen katsominen on lisääntynyt merkittävästi, ja sen myötä myös niiden sisältämistä representaatioista on tullut merkittäviä.