Språkliga uttryck av ensamhet i Tove Janssons roman Pappan och havet - Tynkkynen, Maiju (2025)
Tämän maisterintutkielman tarkoituksena on selvittää, kuinka Tove Janssonin Pappan och havet -teoksessa ilmaistaan yksinäisyyden tunnetta kielellisin keinoin. Analyysin kohteena ovat personifikaatio, yksinäisyyttä symboloivat avainsanat sekä kertojanäkökulma.