Oppimisen tuki ja tukimuotojen kehittäminen musiikkialan toisen asteen ammatillisissa opinnoissa - Kiviranta, Tuija (2025)
Tässä maisteritutkielmassa tarkastelen erityisen tuen tarvetta ja oppimisen tuen tapoja ja merkitystä musiikkialan toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa. Erityinen tuki ja oppimisen tuki ovat ajankohtaisia teemoja, jotka vaikuttavat koulutuksen eri tasoilla. Oppimisen tuki kattaa laajan kirjon tukimuotoja, kuten erityisopetusta, elämänhallintaan liittyviä tukikeinoja sekä pedagogista tukea, jotka on räätälöity opiskelijoiden yksilöllisiin tarpeisiin.