Vastuullisesti liikkeellä? : ekologisuuden perusteet VR Groupin ja Finnair Oyj:n kestävyysraportoinnissa - Tiusanen, Ilmari (2024)
Tutkielmassa tarkastelen teoriaohjaavalla sisällönanalyysilla VR Groupin ja Finnair Oyj:n kestävyysraportteja vuodelta 2023. Pyrin selvittämään, millaisilla ilmaisullisilla keinoilla kestävyysraporteissa perustellaan yhtiöiden ekologista vastuullisuutta ja esiintyykö kestävyysraporteissa viitteitä viherpesusta.