Nuorten mielenterveyspalveluiden saatavuusongelmien heijastuminen lastensuojeluun : sosiaalityöntekijöiden kokemuksia - Tuovinen, Kerttu (2025)
Pro gradu -tutkielmassa tutkitaan lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijöiden kokemuksia nuorten mielenterveyspalveluiden riittämättömyyden heijastumisesta lastensuojeluun. Tutkimusaihe on rakenteellinen ja kriittinen. Laadullisella tutkimusmetodilla pyritään ymmärtämään ja tulkitsemaan kokemustietoa. Aineisto on analysoitu fenomenologis-hermeneuttisen tutkimusperinteen mukaisesti.