Staattisen venyttelyn akuutit vaikutukset lajinomaiseen hyppysuoritukseen ja voimantuottoon huipputason joukkuevoimistelijoilla - Saarnio, Suvi-Tuuli (2024)
Saarnio, S. 2024. Staattisen venyttelyn akuutit vaikutukset lajinomaiseen hyppysuoritukseen ja voimantuottoon huipputason joukkuevoimistelijoilla. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, biomekaniikan pro gradu -tutkielma, 86 s., 3 liitettä.