”Minun kanssani sinusta tuli parempi mies kuin koskaan aikaisemmin” : sukupuolen representaatiot Gillian Flynnin romaanissa Kiltti tyttö - Mäkinen, Siiri (2023)
Tässä tutkielmassa tarkastelen sukupuolen representaatioita Gillian Flynnin romaanissa Kiltti tyttö (Gone Girl, 2012, suom. 2013) ja sitä, millä tavalla teoksessa tuotetaan sukupuolta ja rikotaan stereotyyppisiä sukupuolirooleja.