|
|
|
|
LEADER |
00000cam a22000004i 4500 |
001 |
993200 |
003 |
FI-J |
005 |
20210226142530.0 |
008 |
060908s2006 fi ||||||m |||||||fin|| |
035 |
|
|
|a 993200
|
041 |
0 |
|
|a fin
|
100 |
1 |
|
|a Kyyrönen, Heli.
|
245 |
1 |
0 |
|a Ravintolaketjun liiketoimintamallin kehittäminen /
|c Heli Kyyrönen.
|
260 |
|
|
|a Jyväskylä,
|c 2006.
|
300 |
|
|
|a 78 sivua
|
336 |
|
|
|a teksti
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a käytettävissä ilman laitetta
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a nide
|b nc
|2 rdacarrier
|
509 |
|
|
|a Pro gradu -työ :
|c Jyväskylän yliopisto, taloustieteiden tiedekunta, yrittäjyys.
|9 20422.
|
579 |
|
|
|a XLUETTELOITU
|
650 |
|
7 |
|a liiketoiminta
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p2439
|
650 |
|
7 |
|a kehittäminen
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p4230
|
650 |
|
7 |
|a kannattavuus
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p4257
|
650 |
|
7 |
|a ravintola-ala
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p18807
|
650 |
|
7 |
|a asiakaspalvelu
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1379
|
650 |
|
7 |
|a laatu
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p5029
|
999 |
|
|
|c 993200
|d 993200
|
952 |
|
|
|b KANAVUORI
|c 609
|o TAL Gradu Kyyrönen
|9 1
|