Ruokasienten aromiyhdisteet

Bibliographic Details
Main Author: Sorsa, Mervi
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: Jyväskylä, 2005.
Online Access:https://jyu.finna.fi/Record/jykdok.975538

MARC

LEADER 00000cam a22000004i 4500
001 975538
003 FI-J
005 20210226134512.0
008 051215s2005 fi ||||||m |||||||fin||
035 |a 975538 
041 0 |a fin 
100 1 |a Sorsa, Mervi. 
245 1 0 |a Ruokasienten aromiyhdisteet /  |c Mervi Sorsa. 
260 |a Jyväskylä,  |c 2005. 
300 |a 59 lehteä :  |b kuvitettu +  |e 44 liitelehteä. 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a käytettävissä ilman laitetta  |b n  |2 rdamedia 
338 |a nide  |b nc  |2 rdacarrier 
509 |a Pro gradu -työ :  |c Jyväskylän yliopisto, kemian laitos, soveltava kemia.  |9 4036. 
579 |a XLUETTELOITU 
999 |c 975538  |d 975538 
952 |b KANAVUORI  |c 812  |o KV KEM Gradu Sorsa Mervi  |9 1