|
|
|
|
LEADER |
00000cam a2200000 i 4500 |
001 |
873089 |
003 |
FI-J |
005 |
20210226102214.0 |
008 |
020304s2002 fi ||||||m |000|||eng| |
015 |
|
|
|a fx699907
|2 skl
|
020 |
|
|
|a 951-39-1145-4
|q nidottu
|
035 |
|
|
|a FCC002742340
|
040 |
|
|
|a FI-NL
|
041 |
0 |
|
|a eng
|
080 |
|
|
|a 543
|
080 |
|
|
|a 546
|
080 |
|
|
|a 54
|
100 |
1 |
|
|a Perkkalainen, Paula.
|0 (FI-ASTERI-N)000109881
|
245 |
1 |
0 |
|a Polymorphism of sugar alcohols and effect of grinding on thermal behavior of binary sugar alcohol mixtures /
|c by Paula Perkkalainen.
|
260 |
|
|
|a Jyväskylä :
|b University of Jyväskylä,
|c 2002.
|
300 |
|
|
|a 53, [45] s. :
|b kuvitettu ;
|c 25 cm
|
336 |
|
|
|a teksti
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a käytettävissä ilman laitetta
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a nide
|b nc
|2 rdacarrier
|
490 |
1 |
|
|a Research report / Department of Chemistry, University of Jyväskylä,
|x 0357-346X ;
|v no. 91
|
500 |
|
|
|a Tiivistelmä ja 5 erip.
|
502 |
|
|
|a Väitöskirja
|c Jyväskylän yliopisto.
|
590 |
|
|
|a Hyllyssä: University ...
|
591 |
|
|
|i 116
|
650 |
|
4 |
|a alkoholit
|
650 |
|
7 |
|a kristallisaatio
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p3087
|
650 |
|
7 |
|a sulaminen
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p3343
|
650 |
|
7 |
|a alkoholit (yhdisteet)
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p5845
|
650 |
|
7 |
|a sokerit
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p4709
|
650 |
|
7 |
|a sockerarter
|2 yso/swe
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p4709
|
653 |
|
|
|a sokerialkoholit
|
653 |
|
|
|a jauhaminen
|
830 |
|
0 |
|a Research report / Department of Chemistry, University of Jyväskylä,
|x 0357-346X ;
|v no. 91.
|
852 |
|
|
|a FI-P
|c 0033152
|
852 |
|
|
|b KANAVUORI
|c 812
|m YK KEM Diss Perkkalainen Paula
|
852 |
|
|
|b KANAVUORI
|c 121
|m P 0033152
|
999 |
|
|
|c 873089
|d 873089
|
952 |
|
|
|b KANAVUORI
|c 1210
|o P 0033152
|9 1
|