Oksaalihappo ja oksalaatit viineissä ja elintarvikkeissa

Bibliographic Details
Main Author: Hämäläinen, Pirkko
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: Jyväskylä, 2001.
Online Access:https://jyu.finna.fi/Record/jykdok.857508

MARC

LEADER 00000cam a22000004i 4500
001 857508
003 FI-J
005 20210226094943.0
008 010921s2001 fi ||||||m |000|||fin||
035 |a 857508 
041 0 |a fin 
100 1 |a Hämäläinen, Pirkko. 
245 1 0 |a Oksaalihappo ja oksalaatit viineissä ja elintarvikkeissa /  |c Pirkko Hämäläinen. 
260 |a Jyväskylä,  |c 2001. 
300 |a 48 lehteä +  |e 10 liitelehteä. 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a käytettävissä ilman laitetta  |b n  |2 rdamedia 
338 |a nide  |b nc  |2 rdacarrier 
509 |a Pro gradu -työ :  |c Jyväskylän yliopisto, kemian laitos, epäorgaaninen ja analyyttinen kemia.  |9 4031. 
999 |c 857508  |d 857508 
952 |b KANAVUORI  |c 812  |o KV KEM Gradu Hämäläinen Pirkko  |9 1