Elintarviketehtaiden jätevesikuormituksen muodostuminen ja kuormituksen vähentäminen

Bibliographic Details
Main Author: Leskinen, Kari
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: Jyväskylä, 1999.
Subjects:
Online Access:https://jyu.finna.fi/Record/jykdok.791968

MARC

LEADER 00000cam a22000004i 4500
001 791968
003 FI-J
005 20210226075847.0
008 990413s1999 fi ||||||m |||||||fin||
035 |a 791968 
041 0 |a fin 
100 1 |a Leskinen, Kari. 
245 1 0 |a Elintarviketehtaiden jätevesikuormituksen muodostuminen ja kuormituksen vähentäminen /  |c Kari Leskinen. 
260 |a Jyväskylä,  |c 1999. 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a käytettävissä ilman laitetta  |b n  |2 rdamedia 
338 |a nide  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Laajuus: 61 lehteä 
509 |a Pro gradu -työ :  |c Jyväskylän yliopisto, bio- ja ympäristötieteiden laitos, ympäristötiede ja -teknologia.  |9 4015. 
653 |a anaerobinen käsittely 
653 |a elintarviketeollisuus 
653 |a jätevedet 
653 |a pakastevihannesteollisuus 
653 |a sokeriteollisuus 
653 |a vesistökuormitus 
999 |c 791968  |d 791968 
952 |b KANAVUORI  |c 812  |o KV BIO Gradu Leskinen Kari  |9 1