|
|
|
|
LEADER |
00000cam a22000004i 4500 |
001 |
781568 |
003 |
FI-J |
005 |
20210226074249.0 |
008 |
990125s1998 fi ||||||m |||||||fin|| |
035 |
|
|
|a 781568
|
041 |
0 |
|
|a fin
|
100 |
1 |
|
|a Nikkola, Tiina.
|
245 |
1 |
0 |
|a SB-lateksien haju- ja makukomponentit ja niiden analyysimenetelmät /
|c Tiina Nikkola.
|
260 |
|
|
|a Jyväskylä,
|c 1998.
|
300 |
|
|
|a 42 + 30 lehteä +
|e 42 liiteluettelo
|
336 |
|
|
|a teksti
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a käytettävissä ilman laitetta
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a nide
|b nc
|2 rdacarrier
|
500 |
|
|
|a Jälkimmäinen osa on erikoistyö samalle laitokselle ja osastolle
|
505 |
1 |
|
|a SB-lateksien haju- ja makukomponentit ja niiden analyysimenetelmät
|
509 |
|
|
|a Pro gradu -työ :
|c Jyväskylän yliopisto, kemian laitos, orgaaninen kemia.
|9 4035.
|
509 |
|
|
|a Erikoistyö :
|c Jyväskylän yliopisto, kemian laitos, orgaaninen kemia.
|9 4035.
|
740 |
0 |
|
|a SB-lateksien haju- ja makukomponenttien tunnistaminen GC/MS-tekniikalla.
|
999 |
|
|
|c 781568
|d 781568
|
952 |
|
|
|b KANAVUORI
|c 812
|o KV KEM Gradu Nikkola Tiina
|9 1
|