SB-lateksien haju- ja makukomponentit ja niiden analyysimenetelmät

Bibliographic Details
Main Author: Nikkola, Tiina
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: Jyväskylä, 1998.
Online Access:https://jyu.finna.fi/Record/jykdok.781568

MARC

LEADER 00000cam a22000004i 4500
001 781568
003 FI-J
005 20210226074249.0
008 990125s1998 fi ||||||m |||||||fin||
035 |a 781568 
041 0 |a fin 
100 1 |a Nikkola, Tiina. 
245 1 0 |a SB-lateksien haju- ja makukomponentit ja niiden analyysimenetelmät /  |c Tiina Nikkola. 
260 |a Jyväskylä,  |c 1998. 
300 |a 42 + 30 lehteä +  |e 42 liiteluettelo 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a käytettävissä ilman laitetta  |b n  |2 rdamedia 
338 |a nide  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Jälkimmäinen osa on erikoistyö samalle laitokselle ja osastolle 
505 1 |a SB-lateksien haju- ja makukomponentit ja niiden analyysimenetelmät 
509 |a Pro gradu -työ :  |c Jyväskylän yliopisto, kemian laitos, orgaaninen kemia.  |9 4035. 
509 |a Erikoistyö :  |c Jyväskylän yliopisto, kemian laitos, orgaaninen kemia.  |9 4035. 
740 0 |a SB-lateksien haju- ja makukomponenttien tunnistaminen GC/MS-tekniikalla. 
999 |c 781568  |d 781568 
952 |b KANAVUORI  |c 812  |o KV KEM Gradu Nikkola Tiina  |9 1