Metabolisen metyloitumisen kautta muodostuvista maku- ja hajuhaitta-aineista sekä niiden analysoimisesta

Bibliographic Details
Main Author: Lampinen, Arto
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: Jyväskylä, 1983.
Online Access:https://jyu.finna.fi/Record/jykdok.342235

MARC

LEADER 00000cam a22000007i 4500
001 342235
003 FI-J
005 20210225221957.0
008 911114s1983 fi ||||||m |||||||fin||
035 |a 342235 
041 0 |a fin 
100 1 |a Lampinen, Arto. 
245 1 0 |a Metabolisen metyloitumisen kautta muodostuvista maku- ja hajuhaitta-aineista sekä niiden analysoimisesta /  |c Arto Lampinen. 
260 |a Jyväskylä,  |c 1983. 
300 |a 66 lehteä :  |b kuvitettu 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a käytettävissä ilman laitetta  |b n  |2 rdamedia 
338 |a nide  |b nc  |2 rdacarrier 
509 |a Pro gradu -työ :  |c Jyväskylän yliopisto, Kemian laitos.  |9 403. 
999 |c 342235  |d 342235 
952 |b KANAVUORI  |c 812  |o KV KEM Gradu Lampinen Arto  |9 1