Raaka-aineiden laatukriteerit ja -kustannukset prosessiluontoisessa elintarviketeollisuudessa

Bibliographic Details
Main Author: Repo, Mauri
Other Authors: Korhonen, Ritva
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: Jyväskylä, 1984.
Subjects:
Online Access:https://jyu.finna.fi/Record/jykdok.336292

MARC

LEADER 00000cam a22000007i 4500
001 336292
003 FI-J
005 20210225221227.0
008 910906s1984 fi ||||||m |||||||fin||
035 |a FCC002878897 
041 0 |a fin 
100 1 |a Repo, Mauri. 
245 1 0 |a Raaka-aineiden laatukriteerit ja -kustannukset prosessiluontoisessa elintarviketeollisuudessa /  |c Mauri Repo, Ritva Korhonen. 
260 |a Jyväskylä,  |c 1984. 
300 |a 76 lehteä. 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a käytettävissä ilman laitetta  |b n  |2 rdamedia 
338 |a nide  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a SALAINEN 
509 |a Pro gradu -tutkielma :  |c Jyväskylän yliopisto, Taloustieteen laitos, kansantaloustiede.  |9 2041. 
650 7 |a elintarviketeollisuus  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p3373 
650 7 |a prosessiteollisuus  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p6385 
650 7 |a laatujärjestelmät  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p2722 
650 7 |a raaka-aineet  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p3443 
650 7 |a kustannukset  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p7517 
700 1 |a Korhonen, Ritva. 
999 |c 336292  |d 336292 
952 |b KANAVUORI  |c 609  |o TAL Gradu Repo  |9 1