An integrated sensory and analytical method for identification of off-flavour compounds

Bibliographic Details
Main Author: Veijanen, Anja
Format: Doctoral dissertation
Language:eng
Published: Jyväskylä : [1990]
Series:Research report / Department of Chemistry, University of Jyväskylä, no. 34
Online Access:https://jyu.finna.fi/Record/jykdok.322870

MARC

LEADER 00000cam a22000007i 4500
001 322870
003 FI-J
005 20210225215431.0
008 900822s1990 fi ||||||m |||||||eng||
020 |a 951-680-317-2  |q nidottu 
035 |a 322870 
041 0 |a eng 
080 |a 66 
080 |a 54 
100 1 |a Veijanen, Anja. 
245 1 3 |a An integrated sensory and analytical method for identification of off-flavour compounds /  |c by Anja Veijanen. 
260 |a Jyväskylä :  |b Jyväskylän yliopisto,  |c [1990] 
300 |a 70, [17] sivua :  |b kuvitettu ;  |c 25 cm 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a käytettävissä ilman laitetta  |b n  |2 rdamedia 
338 |a nide  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Research report / Department of Chemistry, University of Jyväskylä,  |x 0357-346X ;  |v no. 34 
502 |a Väitöskirja  |c Jyväskylän yliopisto, kemia. 
810 2 |a Jyväskylän yliopisto.  |b Kemian laitos.  |t Research report ;  |v no. 34. 
852 |a FI-P  |c JAb 
852 |b KANAVUORI  |c 121  |h P JAb Veijanen Anja  |k P JAb Veijanen Anja  |l P JAb Veijanen Anja  |m P JAb Veijanen Anja 
591 |i 116 
999 |c 322870  |d 322870 
952 |b KANAVUORI  |c 121  |o P JAb Veijanen Anja  |9 1