Orgaanisten maittoaineiden analyysimenetelmien kehittely

Bibliographic Details
Main Author: Piilola, Teuvo
Format: Licentiate thesis
Language:fin
Published: Jyväskylä, 1989.
Online Access:https://jyu.finna.fi/Record/jykdok.244022

MARC

LEADER 00000cam a22000007i 4500
001 244022
003 FI-J
005 20210225211219.0
008 890804s1989 fi ||||||m |||||||fin||
035 |a 244022 
041 0 |a fin 
100 0 |a Piilola, Teuvo. 
245 1 0 |a Orgaanisten maittoaineiden analyysimenetelmien kehittely /  |c Teuvo Piilola. 
260 |a Jyväskylä,  |c 1989. 
300 |a 32 lehteä. 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a käytettävissä ilman laitetta  |b n  |2 rdamedia 
338 |a nide  |b nc  |2 rdacarrier 
509 |a Lisensiaatintyö :  |c Jyväskylän yliopisto, kemian laitos, orgaaninen kemia.  |9 4035. 
999 |c 244022  |d 244022 
952 |b KANAVUORI  |c 812  |o KV KEM Lis Virkakäytössä  |9 1