Environmental change effects on lake food web structure and nutritional quality

Bibliographic Details
Main Author: Keva, Ossi, kirjoittaja
Format: Doctoral dissertation
Language:eng
Published: Jyväskylä : 2022.
Series:JYU dissertations, 525.
Subjects:
Online Access:JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive
Linkki verkkoaineistoon

MARC

LEADER 00000cam a2200000 i 4500
001 018229627
003 FI-MELINDA
005 20221215144258.0
007 cr||| ||||||||
008 220530s2022 fi |||| om |0||0|eng|c
020 |a 978-951-39-9168-5  |q PDF 
035 |a FCC018229627 
040 |a FI-J  |b fin  |e rda  |d FI-NL 
041 0 |a eng  |b eng  |b fin 
080 1 |a 574.5  |2 1974/fin/fennica 
080 1 |a 502/504  |2 1974/fin/fennica 
100 1 |a Keva, Ossi,  |e kirjoittaja.  |0 (FI-ASTERI-N)000218676 
245 1 0 |a Environmental change effects on lake food web structure and nutritional quality /  |c Ossi Keva. 
264 1 |a Jyväskylä :  |b University of Jyväskylä,  |c 2022. 
300 |a 1 verkkoaineisto (55 sivua, 26 sivua useina numerointijaksoina, 3 numeroimatonta sivua) :  |b kuvitettu 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a tietokonekäyttöinen  |b c  |2 rdamedia 
338 |a verkkoaineisto  |b cr  |2 rdacarrier 
490 1 |a JYU dissertations,  |x 2489-9003 ;  |v 525 
500 |a Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 2 eripainosta. 
502 |a Väitöskirja :  |c Jyväskylän yliopisto, Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Bio- ja ympäristötieteiden laitos,  |d 2022. 
506 0 |a Aineisto on vapaasti saatavissa.  |f Unrestricted online access  |2 star 
588 0 |a Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (JYX, katsottu 30.5.2022). 
591 |i 1181 
591 |i 1172 
650 7 |a ympäristönmuutokset  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p13431 
650 7 |a rehevöityminen  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p11509 
650 7 |a lämpeneminen  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p2055 
650 7 |a järvet  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p9374 
650 7 |a ravintoverkot  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p22082 
650 7 |a vesiekosysteemit  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p11000 
650 7 |a kalat  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p901 
650 7 |a elohopea  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p14245 
650 7 |a rasvahapot  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p4800 
650 7 |a ravintoarvo  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p14080 
653 0 |a alloktonia 
653 0 |a allochthony 
653 0 |a browning 
653 0 |a eutrophication 
653 0 |a forestry 
653 0 |a fish 
653 0 |a mercury 
653 0 |a nutritional quality 
655 7 |a väitöskirjat  |2 slm/fin  |0 http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1227 
655 7 |a e-kirjat  |2 slm/fin  |0 http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s889 
710 2 |a Jyväskylän yliopisto.  |b Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta,  |e oppiarvon myöntävä yhteisö.  |0 (FI-ASTERI-N)000001492 
776 0 8 |i Painettu:  |z 978-951-39-9169-2 
830 0 |a JYU dissertations,  |x 2489-9003 ;  |v 525. 
856 4 0 |u http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-39-9168-5  |z JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive  |q PDF 
856 4 0 |u http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-39-9168-5  |y Linkki verkkoaineistoon 
999 |c 2089991  |d 2089991