|
|
|
|
LEADER |
00000cam a2200000 i 4500 |
001 |
018229627 |
003 |
FI-MELINDA |
005 |
20221215144258.0 |
007 |
cr||| |||||||| |
008 |
220530s2022 fi |||| om |0||0|eng|c |
020 |
|
|
|a 978-951-39-9168-5
|q PDF
|
035 |
|
|
|a FCC018229627
|
040 |
|
|
|a FI-J
|b fin
|e rda
|d FI-NL
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b eng
|b fin
|
080 |
1 |
|
|a 574.5
|2 1974/fin/fennica
|
080 |
1 |
|
|a 502/504
|2 1974/fin/fennica
|
100 |
1 |
|
|a Keva, Ossi,
|e kirjoittaja.
|0 (FI-ASTERI-N)000218676
|
245 |
1 |
0 |
|a Environmental change effects on lake food web structure and nutritional quality /
|c Ossi Keva.
|
264 |
|
1 |
|a Jyväskylä :
|b University of Jyväskylä,
|c 2022.
|
300 |
|
|
|a 1 verkkoaineisto (55 sivua, 26 sivua useina numerointijaksoina, 3 numeroimatonta sivua) :
|b kuvitettu
|
336 |
|
|
|a teksti
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a tietokonekäyttöinen
|b c
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a verkkoaineisto
|b cr
|2 rdacarrier
|
490 |
1 |
|
|a JYU dissertations,
|x 2489-9003 ;
|v 525
|
500 |
|
|
|a Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 2 eripainosta.
|
502 |
|
|
|a Väitöskirja :
|c Jyväskylän yliopisto, Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Bio- ja ympäristötieteiden laitos,
|d 2022.
|
506 |
0 |
|
|a Aineisto on vapaasti saatavissa.
|f Unrestricted online access
|2 star
|
588 |
0 |
|
|a Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (JYX, katsottu 30.5.2022).
|
591 |
|
|
|i 1181
|
591 |
|
|
|i 1172
|
650 |
|
7 |
|a ympäristönmuutokset
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p13431
|
650 |
|
7 |
|a rehevöityminen
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p11509
|
650 |
|
7 |
|a lämpeneminen
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p2055
|
650 |
|
7 |
|a järvet
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p9374
|
650 |
|
7 |
|a ravintoverkot
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p22082
|
650 |
|
7 |
|a vesiekosysteemit
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p11000
|
650 |
|
7 |
|a kalat
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p901
|
650 |
|
7 |
|a elohopea
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p14245
|
650 |
|
7 |
|a rasvahapot
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p4800
|
650 |
|
7 |
|a ravintoarvo
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p14080
|
653 |
|
0 |
|a alloktonia
|
653 |
|
0 |
|a allochthony
|
653 |
|
0 |
|a browning
|
653 |
|
0 |
|a eutrophication
|
653 |
|
0 |
|a forestry
|
653 |
|
0 |
|a fish
|
653 |
|
0 |
|a mercury
|
653 |
|
0 |
|a nutritional quality
|
655 |
|
7 |
|a väitöskirjat
|2 slm/fin
|0 http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1227
|
655 |
|
7 |
|a e-kirjat
|2 slm/fin
|0 http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s889
|
710 |
2 |
|
|a Jyväskylän yliopisto.
|b Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta,
|e oppiarvon myöntävä yhteisö.
|0 (FI-ASTERI-N)000001492
|
776 |
0 |
8 |
|i Painettu:
|z 978-951-39-9169-2
|
830 |
|
0 |
|a JYU dissertations,
|x 2489-9003 ;
|v 525.
|
856 |
4 |
0 |
|u http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-39-9168-5
|z JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive
|q PDF
|
856 |
4 |
0 |
|u http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-39-9168-5
|y Linkki verkkoaineistoon
|
999 |
|
|
|c 2089991
|d 2089991
|