|
|
|
|
LEADER |
00000cam a22000004i 4500 |
001 |
018175654 |
003 |
FI-MELINDA |
005 |
20220930131209.0 |
007 |
cr || |||||||| |
008 |
220307r20221995fi |||| om |0| 0|eng|c |
020 |
|
|
|a 978-951-39-9073-2
|q PDF
|
035 |
|
|
|a FCC018175654
|
040 |
|
|
|a FI-J
|b fin
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b fin
|b eng
|
080 |
|
|
|a 636
|2 1974/fin/fennica
|
080 |
|
|
|a 637
|2 1974/fin/fennica
|
080 |
|
|
|a 57
|2 1974/fin/fennica
|
100 |
1 |
|
|a Suuronen, Tiina,
|e kirjoittaja.
|0 (FI-ASTERI-N)000086640
|
245 |
1 |
4 |
|a The relationship of oxidative and glycolytic capacity of longissimus dorsi muscle to meat quality when different pig breeds and crossbreeds are compared /
|c Tiina Suuronen.
|
264 |
|
1 |
|a [Jyväskylä] :
|b Jyväskylän yliopisto,
|c 2022.
|
300 |
|
|
|a 1 verkkoaineisto (112 sivua) :
|b kuvitettu
|
336 |
|
|
|a teksti
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a tietokonekäyttöinen
|b c
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a verkkoaineisto
|b cr
|2 rdacarrier
|
490 |
1 |
|
|a Biological research reports from the University of Jyväskylä,
|x 0356-1062 ;
|v 46
|
502 |
|
|
|a Väitöskirja :
|c Jyväskylän yliopisto, matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta,
|d 1995.
|
506 |
0 |
|
|a Aineisto on vapaasti saatavissa.
|f Unrestricted online access
|2 star
|
588 |
0 |
|
|a Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (JYX, katsottu 7.3.2022).
|
591 |
|
|
|i 1181
|
591 |
|
|
|i 412
|
650 |
|
7 |
|a aineenvaihdunta
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p3066
|
650 |
|
7 |
|a biologia
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1782
|
650 |
|
7 |
|a kalsium
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1852
|
650 |
|
7 |
|a kotieläinjalostus
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p15078
|
650 |
|
7 |
|a laatu
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p5029
|
650 |
|
7 |
|a liha
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p7150
|
650 |
|
7 |
|a lihakset
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p2784
|
650 |
|
7 |
|a lihantuotanto
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1422
|
650 |
|
7 |
|a pH
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p4555
|
650 |
|
7 |
|a sianliha
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p7149
|
650 |
|
7 |
|a sika
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p6551
|
653 |
|
|
|a Quality
|
653 |
|
|
|a biochemical reactions
|
653 |
|
|
|a breeds
|
653 |
|
|
|a calcium
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a muscles
|
653 |
|
|
|a postmortem changes
|
653 |
|
|
|a swine
|
655 |
|
7 |
|a väitöskirjat
|2 slm/fin
|0 http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1227
|
655 |
|
7 |
|a e-kirjat
|2 slm/fin
|0 http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s889
|
776 |
0 |
8 |
|i Digitoitu manifestaatiosta:
|a Suuronen, Tiina.
|t The relationship of oxidative and glycolytic capacity of longissimus dorsi muscle to meat quality when different pig breeds and crossbreeds are compared.
|d Jyväskylä : University of Jyväskylä, 1992.
|z 9513403688
|
830 |
|
0 |
|a Biological research reports from the University of Jyväskylä,
|x 0356-1062 ;
|v 46.
|
856 |
4 |
0 |
|u http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-39-9073-2
|z JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive
|q PDF
|
999 |
|
|
|c 2082306
|d 2082306
|