The relationship of oxidative and glycolytic capacity of longissimus dorsi muscle to meat quality when different pig breeds and crossbreeds are compared

Bibliographic Details
Main Author: Suuronen, Tiina, kirjoittaja
Format: Doctoral dissertation
Language:eng
Published: [Jyväskylä] : 2022.
Series:Biological research reports from the University of Jyväskylä, 46.
Subjects:
Online Access:JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive

MARC

LEADER 00000cam a22000004i 4500
001 018175654
003 FI-MELINDA
005 20220930131209.0
007 cr || ||||||||
008 220307r20221995fi |||| om |0| 0|eng|c
020 |a 978-951-39-9073-2  |q PDF 
035 |a FCC018175654 
040 |a FI-J  |b fin  |e rda 
041 0 |a eng  |b fin  |b eng 
080 |a 636  |2 1974/fin/fennica 
080 |a 637  |2 1974/fin/fennica 
080 |a 57  |2 1974/fin/fennica 
100 1 |a Suuronen, Tiina,  |e kirjoittaja.  |0 (FI-ASTERI-N)000086640 
245 1 4 |a The relationship of oxidative and glycolytic capacity of longissimus dorsi muscle to meat quality when different pig breeds and crossbreeds are compared /  |c Tiina Suuronen. 
264 1 |a [Jyväskylä] :  |b Jyväskylän yliopisto,  |c 2022. 
300 |a 1 verkkoaineisto (112 sivua) :  |b kuvitettu 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a tietokonekäyttöinen  |b c  |2 rdamedia 
338 |a verkkoaineisto  |b cr  |2 rdacarrier 
490 1 |a Biological research reports from the University of Jyväskylä,  |x 0356-1062 ;  |v 46 
502 |a Väitöskirja :  |c Jyväskylän yliopisto, matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta,  |d 1995. 
506 0 |a Aineisto on vapaasti saatavissa.  |f Unrestricted online access  |2 star 
588 0 |a Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (JYX, katsottu 7.3.2022). 
591 |i 1181 
591 |i 412 
650 7 |a aineenvaihdunta  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p3066 
650 7 |a biologia  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1782 
650 7 |a kalsium  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1852 
650 7 |a kotieläinjalostus  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p15078 
650 7 |a laatu  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p5029 
650 7 |a liha  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p7150 
650 7 |a lihakset  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p2784 
650 7 |a lihantuotanto  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1422 
650 7 |a pH  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p4555 
650 7 |a sianliha  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p7149 
650 7 |a sika  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p6551 
653 |a Quality 
653 |a biochemical reactions 
653 |a breeds 
653 |a calcium 
653 |a meat 
653 |a muscles 
653 |a postmortem changes 
653 |a swine 
655 7 |a väitöskirjat  |2 slm/fin  |0 http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s1227 
655 7 |a e-kirjat  |2 slm/fin  |0 http://urn.fi/URN:NBN:fi:au:slm:s889 
776 0 8 |i Digitoitu manifestaatiosta:  |a Suuronen, Tiina.  |t The relationship of oxidative and glycolytic capacity of longissimus dorsi muscle to meat quality when different pig breeds and crossbreeds are compared.  |d Jyväskylä : University of Jyväskylä, 1992.  |z 9513403688 
830 0 |a Biological research reports from the University of Jyväskylä,  |x 0356-1062 ;  |v 46. 
856 4 0 |u http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-39-9073-2  |z JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive  |q PDF 
999 |c 2082306  |d 2082306