Siirry sisältöön
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
  • Kieli
    • Suomi
    • English
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
Kieli
  • Suomi
  • English
Tarkennettu
Käytetyt suodattimet:
Asiasanat: Poista suodatin palveluskoirat
Sivu ladataan uudelleen, kun suodatin poistetaan.
Poista rajaukset
Sivu ladataan uudelleen, kun suodatin poistetaan.
Poista rajaukset
Näytä rajaukset (1)
Asiasanat: Poista suodatin palveluskoirat
  • "Good for nature - good for yo...
  • Sitaatti
  • Tulosta
  • Vie tietue
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
"Good for nature - good for you"? : values and sustainable food consumption - promoting sustainably produced food products to Finnish consumers

"Good for nature - good for you"? values and sustainable food consumption - promoting sustainably produced food products to Finnish consumers

Näytä muut versiot (1)
Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Ulvila, Kukka-Maaria, kirjoittaja
Aineistotyyppi: Väitöskirja
Kieli:eng
Julkaistu: Jyväskylä : 2018.
Sarja:Jyväskylä studies in business and economics, 188.
Aiheet:
ruoka
ravitsemus
ympäristövaikutukset
ekologinen kestävyys
sosiaaliset vaikutukset
yritysvastuu
kuluttajakäyttäytyminen
ravintoketjut
kestävä kulutus
kuluttajat
arvot
tottumukset
tavat (toimintatavat)
ravinto
valinta
väitöskirjat
mat
näring (nutrition)
miljöeffekter
sociala effekter
företagsansvar
näringskedjor
konsumenter
värden
vanor
sätt
hållbar konsumtion
föda
val (kognition)
doktorsavhandlingar
sustainable consumption
food
values
corporate responsibility
food chain
communications
hållar konsumtion
Linkit:Linkki verkkoaineistoon
  • Kuvaus
  • Muut versiot (1)
  • Henkilökuntanäyttö
Näytetään 1 - 1 yhteensä 1 tuloksesta
Näytä kaikki versiot (2)
Search Result 1
"Good for nature - good for you"? : values and sustainable food consumption - promoting sustainably produced food products to Finnish consumers

"Good for nature - good for you"? : values and sustainable food consumption - promoting sustainably produced food products to Finnish consumers Tekijä Ulvila, Kukka-Maaria, kirjoittaja

Julkaistu 2018
Hyllypaikka: Lataa…
Sijainti: Lataa…
JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive
Väitöskirja
Näytä kaikki versiot (2)

Samankaltaisia teoksia

  • "Good for nature - good for you"? : values and sustainable food consumption - promoting sustainably produced food products to Finnish consumers
    Tekijä: Ulvila, Kukka-Maaria, kirjoittaja
    Julkaistu: (2018)
  • Testing the link between mercury accumulation and increasing trophic position in lake pike (Esox lucius L.)
    Tekijä: Syväranta, Jari
    Julkaistu: (2004)
  • Organic food businesses in local alternative agri-food networks in Pirkanmaa region in Finland
    Tekijä: Csoszanszki, Judit
    Julkaistu: (2008)
  • Variations in trophic positions of Baltic salmon (Salmo salar L.), herring (Clupea harengus L.) and sprat (Sprattus sprattus L.) based on carbon and nitrogen stable isotope ratios
    Tekijä: Immonen, Hemmo
    Julkaistu: (2005)
  • Spatial and temporal variations in the northern Baltic Sea pelagic food web studied by stable isotope analysis
    Tekijä: Rissanen, Antti
    Julkaistu: (2005)

Hakuvaihtoehdot

  • Hakuhistoria
  • Tarkennettu haku
  • Uutuusluettelo

Tarvitsetko apua?

  • Hakuohje

Yhteystiedot

  • University of Jyväskylä
  • Avoimen tiedon keskus
  • Saavutettavuusselostus