Siirry sisältöön
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
  • Kieli
    • Suomi
    • English
University of Jyväskylä | Opinnäytehaku
Kieli
  • Suomi
  • English
Tarkennettu
  • "Good for nature - good for yo...
  • Sitaatti
  • Tulosta
  • Vie tietue
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Vienti valmis — 
"Good for nature - good for you"? : values and sustainable food consumption - promoting sustainably produced food products to Finnish consumers

"Good for nature - good for you"? values and sustainable food consumption - promoting sustainably produced food products to Finnish consumers

Näytä muut versiot (1)
Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Ulvila, Kukka-Maaria, kirjoittaja
Aineistotyyppi: Väitöskirja
Kieli:eng
Julkaistu: Jyväskylä : 2018.
Sarja:Jyväskylä studies in business and economics, 188.
Aiheet:
kestävä kulutus
ruoka
ravinto
ympäristövaikutukset
sosiaaliset vaikutukset
valinta
yritysvastuu
ravintoketjut
kuluttajat
arvot
tavat (toimintatavat)
tottumukset
väitöskirjat
hållbar konsumtion
mat
föda
miljöeffekter
sociala effekter
val (kognition)
företagsansvar
näringskedjor
konsumenter
värden
sätt
vanor
doktorsavhandlingar
sustainable consumption
food
values
corporate responsibility
food chain
communications
sustainble consumption
Linkit:JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive
  • Kuvaus
  • Muut versiot (1)
  • Henkilökuntanäyttö
Kuvaus
Pääsy:Aineisto on vapaasti saatavissa.

Samankaltaisia teoksia

  • "Good for nature - good for you"? : values and sustainable food consumption - promoting sustainably produced food products to Finnish consumers
    Tekijä: Ulvila, Kukka-Maaria, kirjoittaja
    Julkaistu: (2018)
  • Perceived barriers inhibiting Finnish consumers from engaging in sustainable food purchasing
    Tekijä: Tiainen, Noora
    Julkaistu: (2023)
  • Parents’ response to environmental sustainability related communication on social media concerning plant-based food brands
    Tekijä: Sarén, Miina
    Julkaistu: (2021)
  • Promoting the Planetary Health Diet in Grocery Retail : Comparison of Retail Chains in Finland
    Tekijä: Rislakki, Milla
    Julkaistu: (2024)
  • Iso-Venejärven muikun kasvu ja ravinnonkulutuksen arviointi bioenergeettisen mallin avulla
    Tekijä: Alanne, Maria
    Julkaistu: (2004)

Hakuvaihtoehdot

  • Hakuhistoria
  • Tarkennettu haku
  • Uutuusluettelo

Tarvitsetko apua?

  • Hakuohje

Yhteystiedot

  • University of Jyväskylä
  • Avoimen tiedon keskus
  • Saavutettavuusselostus