|
|
|
|
LEADER |
00000cam a22000004i 4500 |
001 |
1869972 |
003 |
FI-J |
005 |
20210227164326.0 |
007 |
cr||| |||||||| |
008 |
180508s2018 fi |||| om |0| 0|eng|c |
020 |
|
|
|a 9789513974329
|q pdf
|
035 |
|
|
|a FCC012261294
|
040 |
|
|
|a FI-J
|b fin
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Ulvila, Kukka-Maaria,
|e kirjoittaja.
|0 (FI-ASTERI-N)000198690
|
245 |
1 |
0 |
|a "Good for nature - good for you"? :
|b values and sustainable food consumption - promoting sustainably produced food products to Finnish consumers /
|c Kukka-Maaria Ulvila.
|
246 |
3 |
0 |
|a Values and sustainable food consumption - promoting sustainably produced food products to Finnish consumers
|
264 |
|
1 |
|a Jyväskylä :
|b University of Jyväskylä,
|c 2018.
|
300 |
|
|
|a 1 verkkoaineisto (210 sivua) :
|b kuvitettu
|
336 |
|
|
|a teksti
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a tietokonekäyttöinen
|b c
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a verkkoaineisto
|b cr
|2 rdacarrier
|
490 |
1 |
|
|a Jyväskylä studies in business and economics,
|x 1457-1986 ;
|v 188
|
502 |
|
|
|a Väitöskirja :
|c Jyväskylän yliopisto, kauppakorkeakoulu, ympäristöjohtaminen,
|d 2018.
|
506 |
0 |
|
|a Aineisto on vapaasti saatavissa.
|f Unrestricted online access
|2 star
|
530 |
|
|
|a Julkaistu myös painettuna.
|
567 |
|
|
|b triangulaatio
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p23071
|
567 |
|
|
|b triangulering
|2 yso/swe
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p23071
|
591 |
|
|
|i 512
|
650 |
|
7 |
|a kestävä kulutus
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p24202
|
650 |
|
7 |
|a ruoka
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p3670
|
650 |
|
7 |
|a ravinto
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p3671
|
650 |
|
7 |
|a ympäristövaikutukset
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p9862
|
650 |
|
7 |
|a sosiaaliset vaikutukset
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p7129
|
650 |
|
7 |
|a valinta
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p6549
|
650 |
|
7 |
|a yritysvastuu
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p26334
|
650 |
|
7 |
|a ravintoketjut
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p12241
|
650 |
|
7 |
|a kuluttajat
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1397
|
650 |
|
7 |
|a arvot
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1044
|
650 |
|
7 |
|a tavat (toimintatavat)
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p29369
|
650 |
|
7 |
|a tottumukset
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p4281
|
650 |
|
7 |
|a väitöskirjat
|2 yso/fin
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p11614
|
650 |
|
7 |
|a hållbar konsumtion
|2 yso/swe
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p24202
|
650 |
|
7 |
|a mat
|2 yso/swe
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p3670
|
650 |
|
7 |
|a föda
|2 yso/swe
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p3671
|
650 |
|
7 |
|a miljöeffekter
|2 yso/swe
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p9862
|
650 |
|
7 |
|a sociala effekter
|2 yso/swe
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p7129
|
650 |
|
7 |
|a val (kognition)
|2 yso/swe
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p6549
|
650 |
|
7 |
|a företagsansvar
|2 yso/swe
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p26334
|
650 |
|
7 |
|a näringskedjor
|2 yso/swe
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p12241
|
650 |
|
7 |
|a konsumenter
|2 yso/swe
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1397
|
650 |
|
7 |
|a värden
|2 yso/swe
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1044
|
650 |
|
7 |
|a sätt
|2 yso/swe
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p29369
|
650 |
|
7 |
|a vanor
|2 yso/swe
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p4281
|
650 |
|
7 |
|a doktorsavhandlingar
|2 yso/swe
|0 http://www.yso.fi/onto/yso/p11614
|
653 |
|
0 |
|a sustainable consumption
|
653 |
|
0 |
|a food
|
653 |
|
0 |
|a values
|
653 |
|
0 |
|a corporate responsibility
|
653 |
|
0 |
|a food chain
|
653 |
|
0 |
|a communications
|
653 |
|
0 |
|a sustainble consumption
|
776 |
0 |
8 |
|i Painettu:
|z 978-951-39-7431-2
|
830 |
|
0 |
|a Jyväskylä studies in business and economics,
|x 1457-1986 ;
|v 188.
|
856 |
4 |
0 |
|u http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-39-7432-9
|u URN:ISBN:978-951-39-7432-9
|z JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive
|q PDF
|
999 |
|
|
|c 1869972
|d 1869972
|