Skip to content
University of Jyväskylä | Thesis search
  • Language
    • Suomi
    • English
University of Jyväskylä | Thesis search
Language
  • Suomi
  • English
Advanced
  • Erikoisruokasuolojen analysoin...
  • Cite this
  • Print
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu

Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu

Show other versions (1)
Bibliographic Details
Main Author: Kuosmanen, Heidi, kirjoittaja
Format: Master's thesis
Language:fin
Subjects:
suolat
merisuola
analyysi
biosaatavuus
kristallisuola
Ruususuola
Online Access:JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive
  • Description
  • Other Versions (1)
  • Staff View
Description
Description not available.

Similar Items

  • Erikoisruokasuolojen analysointi ja kahden kristallisuola-alueen suolojen biosaatavuuden vertailu
    by: Kuosmanen, Heidi
    Published: (2016)
  • The effects of inbreeding, crossbreeding and stress on metabolic rate in Drosophila littoralis
    by: Honkola, Terhi
    Published: (2009)
  • Kahden erilaisen altistushistorian omaavan peltolieropopulaation (Aporrectodea tuberculata Eisen) vasteet kupari- ja sinkkialtistuksessa
    by: Teno, Sanra
    Published: (2004)
  • Puusterolien biosaatavuus sedimentistä harvasukasmadolle Lumbriculus variegatus ja vesikirpulle Daphnia magna
    by: Marttila, Kati
    Published: (2004)
  • Behaviour of sediment-associated silver nanoparticles and their toxicity to Lumbriculus variegatus
    by: Rajala, Juho, kirjoittaja
    Published: (2017)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips

Contact

  • University of Jyväskylä
  • Open Science Centre
  • Accessibility report