Nuorten osallisuus ja ravitsemuskäyttäytyminen koulussa miten osallistamisen kokemus, vaikutusmahdollisuuksien kokeminen ja osallisuuden aste ovat yhteydessä koululounaan syömiseen 6.-9.-luokkalaisten nuorten keskuudessa?

Bibliographic Details
Main Author: Gluschkoff, Tanja Helena, kirjoittaja (kirjoittaja)
Format: Master's thesis
Language:fin
Subjects:
Online Access:JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive

MARC

LEADER 00000cam a22000004i 4500
001 1644035
003 FI-J
005 20210227100141.0
007 cr|||||||||a||
008 161207s2016 fi |||||sm||||||||||fin||
035 |a FCC009866500 
040 |a FI-J  |b fin  |e rda 
041 0 |a fin  |b eng 
100 1 |a Gluschkoff, Tanja Helena,  |e kirjoittaja. 
245 1 0 |a Nuorten osallisuus ja ravitsemuskäyttäytyminen koulussa :  |b miten osallistamisen kokemus, vaikutusmahdollisuuksien kokeminen ja osallisuuden aste ovat yhteydessä koululounaan syömiseen 6.-9.-luokkalaisten nuorten keskuudessa? /  |c Tanja Helena Gluschkoff. 
246 3 0 |a Miten osallistamisen kokemus, vaikutusmahdollisuuksien kokeminen ja osallisuuden aste ovat yhteydessä koululounaan syömiseen 6.-9.-luokkalaisten nuorten keskuudessa? 
264 0 |a Jyväskylä,  |c 2016. 
300 |a 1 verkkoaineisto (63 sivua) 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a tietokonekäyttöinen  |b c  |2 rdamedia 
338 |a verkkoaineisto  |b cr  |2 rdacarrier 
347 |a tekstitiedosto  |b PDF 
509 |a Pro gradu -tutkielma :  |c Jyväskylän yliopisto, terveystieteiden laitos, terveyskasvatus.  |9 50411. 
579 |a XLUETTELOITU 
650 7 |a nuoret  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p11617 
650 7 |a osallisuus  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p5164 
650 7 |a osallistaminen  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p10728 
650 7 |a ravitsemus  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p5748 
650 7 |a kouluruoka  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p26931 
650 7 |a terveyden edistäminen  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p12732 
856 4 0 |u http://urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201612014893  |u URN:NBN:fi:jyu-201612014893  |z JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive  |q PDF 
999 |c 1644035  |d 1644035