Kontekstuaalisuutta hyödyntävän opetusmateriaalin kehittäminen ammatillisen koulutuksen elintarvikealan kemian opetukseen

Bibliographic Details
Main Author: Kemppainen, Maiju
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: Jyväskylä, 2014.
Subjects:
Online Access:https://jyu.finna.fi/Record/jykdok.1437662

MARC

LEADER 00000cam a22000004i 4500
001 1437662
003 FI-J
005 20210227044727.0
008 140618s2014 fi m 000 0 fin c
035 |a FCC006809875 
035 |a 1437662 
041 0 |a fin 
100 1 |a Kemppainen, Maiju. 
245 1 0 |a Kontekstuaalisuutta hyödyntävän opetusmateriaalin kehittäminen ammatillisen koulutuksen elintarvikealan kemian opetukseen /  |c Maiju Kemppainen. 
260 |a Jyväskylä,  |c 2014. 
300 |a 91 lehteä. 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a käytettävissä ilman laitetta  |b n  |2 rdamedia 
338 |a nide  |b nc  |2 rdacarrier 
509 |a Pro gradu -tutkielma :  |c Jyväskylän yliopisto, kemian laitos, opettajankoulutus.  |9 4034. 
579 |a XLUETTELOITU 
650 7 |a kontekstuaalisuus  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p23891 
650 7 |a kemia  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p1801 
650 7 |a elintarvikeala  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p10461 
650 7 |a ammatillinen koulutus  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p9700 
650 7 |a opetus  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p2630 
999 |c 1437662  |d 1437662 
952 |b KANAVUORI  |c 812  |o KV KEM Gradu Kemppainen Maiju  |9 1