Perheen ruokailuun liittyvien käytäntöjen yhteys kasvisten syömiseen 13- ja 15-vuotiailla nuorilla WHO-Koululaistutkimus

Bibliographic Details
Main Author: Hämylä, Riikka
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: Jyväskylä, 2012.
Subjects:
Online Access:JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive

MARC

LEADER 00000cam a22000004i 4500
001 1240495
003 FI-J
005 20220929125402.0
007 cr|||||||||a||
008 121217s2012 fi |||||sm||||||||||fin||
035 |a FCC006124774 
035 |a 1240495 
041 0 |a fin  |b eng 
100 1 |a Hämylä, Riikka. 
245 1 0 |a Perheen ruokailuun liittyvien käytäntöjen yhteys kasvisten syömiseen 13- ja 15-vuotiailla nuorilla :  |b WHO-Koululaistutkimus /  |c Riikka Hämylä. 
260 |a Jyväskylä,  |c 2012. 
300 |a 84 sivua 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a tietokonekäyttöinen  |b c  |2 rdamedia 
338 |a verkkoaineisto  |b cr  |2 rdacarrier 
509 |a Pro gradu -työ :  |c Jyväskylän yliopisto, terveystieteiden laitos, terveyskasvatus.  |9 50411. 
538 |a World Wide Web. 
579 |a XLUETTELOITU 
650 7 |a nuoret  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p11617 
650 7 |a terveyden edistäminen  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p12732 
650 7 |a perheet  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p4363 
650 7 |a ruokatottumukset  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p5527 
856 4 0 |u http://urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201212173362  |u URN:NBN:fi:jyu-201212173362  |z JYX-julkaisuarkisto / JYX Digital Archive  |q PDF 
999 |c 1240495  |d 1240495