Luomulihan toimitusketjun hallinnan kehittäminen vuorovaikutusmallia hyödyntäen

Bibliographic Details
Main Author: Peltola, Leena
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: Jyväskylä, 2008.
Subjects:
Online Access:https://jyu.finna.fi/Record/jykdok.1119325

MARC

LEADER 00000cam a22000004i 4500
001 1119325
003 FI-J
005 20210226184158.0
008 100210s2008 fi ||||||m |||||||fin||
035 |a FCC005677740 
041 0 |a fin 
100 1 |a Peltola, Leena. 
245 1 0 |a Luomulihan toimitusketjun hallinnan kehittäminen vuorovaikutusmallia hyödyntäen /  |c Leena Peltola. 
260 |a Jyväskylä,  |c 2008. 
300 |a 110 s. 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a käytettävissä ilman laitetta  |b n  |2 rdamedia 
338 |a nide  |b nc  |2 rdacarrier 
509 |a Pro gradu -tutkielma :  |c Jyväskylän yliopisto, taloustieteiden tiedekunta, markkinointi 
650 7 |a luomutuotteet  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p10654 
650 7 |a toimitusketjut  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p19415 
650 7 |a hallinta  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p506 
650 7 |a vuorovaikutus  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p10591 
650 7 |a tiedonkulku  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p869 
650 7 |a asiakkuus  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p8531 
650 7 |a liikesuhteet  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p9517 
999 |c 1119325  |d 1119325 
952 |b KANAVUORI  |c 609  |o TAL Gradu Peltola  |9 1