Uuden bakteeriperäisen avidiinin sukulaisproteiinin tuottaminen, puhdistus sekä sen ominaisuuksien määrittäminen

Bibliographic Details
Main Author: Nurminen, Kirsi
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: Jyväskylä, 2007.
Subjects:
Online Access:http://urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-2007721

MARC

LEADER 00000cam a22000004i 4500
001 1045331
003 FI-J
005 20210226161306.0
006 m||||||||d||||||||
007 cu|||||||||a||
008 071106s2007 fi |||||sm |||||||fin||
035 |a 1045331 
041 0 |a fin  |b eng 
100 1 |a Nurminen, Kirsi. 
245 1 0 |a Uuden bakteeriperäisen avidiinin sukulaisproteiinin tuottaminen, puhdistus sekä sen ominaisuuksien määrittäminen /  |c Kirsi Nurminen. 
260 |a Jyväskylä,  |c 2007. 
300 |a 88 sivua 
336 |a teksti  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a tietokonekäyttöinen  |b c  |2 rdamedia 
338 |a verkkoaineisto  |b cr  |2 rdacarrier 
509 |a Pro gradu -työ :  |c Jyväskylän yliopisto, bio- ja ympäristötieteiden laitos, molekyylibiologia.  |9 4013. 
579 |a XLUETTELOITU 
650 7 |a proteiinit  |2 yso/fin  |0 http://www.yso.fi/onto/yso/p4332 
653 |a avidiini 
653 |a streptavidiini 
653 |a avidiini-biotiini-teknologia 
653 |a Rhizobia 
653 |a Rhizobium etli 
856 4 0 |u http://urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-2007721  |u URN:NBN:fi:jyu-2007721 
999 |c 1045331  |d 1045331